|
|
ilze |
|
|
Sv Jan 25, 2009 08:50
|
|
|
|
Ziņojumi: 161
Pilsēta: Vecumnieki,Rēzekne
|
Cik ātri var dot mazajam ēst šašliku?
|
uz augšu |
|
|
|
Lapsa |
|
|
Sv Jan 25, 2009 09:34
|
|
|
|
Ziņojumi: 7664
Pilsēta: Саркандаугава
|
jums ir pedagoģiskā vai pediatriskā piebarošana? Ja pedagoģiskā - mikrodevās es personīgi devu pēc kāda mēneša kopš sākām piebaroties starp citiem produktiem. ja pediatriskā - droši vien pēc gada, vai pat pēc pusotra...
|
uz augšu |
|
|
|
ilze |
|
|
Sv Jan 25, 2009 16:03
|
|
|
|
Ziņojumi: 161
Pilsēta: Vecumnieki,Rēzekne
|
Paldies par atbildi. Sākam ar pediatrisko piebarošanu.Bet kā parādījās zobi pakāpeniski pārgājām uz pedagoģisko piebarojumu.Mums tagad 1 gads un gandrīz trīs mēneši. Jau laikam kādus trīs, četrus mēnešus ēd visu ko mēs.esmu kaut kur dzirdējusi,ka no trim gadiem tik var dot.Ka šašliks par asu un etiķainu priekš bērna.bet mums priekšā šašliku cepšana???
|
uz augšu |
|
|
|
Lapsa |
|
|
Sv Jan 25, 2009 16:08
|
|
|
|
Ziņojumi: 7664
Pilsēta: Саркандаугава
|
mums sīkais kopā ar visu ģimeni no kāda gada noteikti jau ēda gan marinētus gurķus, gan marinētu gaļu. vasarā, kad viņam bija 1,7 droši ēda šašliku gabaliem, pats koda, sakošļāja un bija laimīgs
|
uz augšu |
|
|
|
|
Ziņojumi: 2963
Pilsēta: Рига, Пурвциемс
|
Šašliku nekad nemarinējam ar ētiķi, jo tas padara gaļu sausāku. Vienārši sagriezt gaļu + sīpoli + zaļumi (dilles, kindza - kas jums garšo), piespiest vāku ar kādu smagumu un marinēt dažas stundas. Ja vajag ātrāk, pievienojiet citrona sulu. Sāli pievienot tieši pirms cepšanas. Tā būs ne tikai veselīgāk, bet arī garšīgāk (manuprāt).
|
uz augšu |
|
|
|
Lapsa |
|
|
Sv Jan 25, 2009 16:18
|
|
|
|
Ziņojumi: 7664
Pilsēta: Саркандаугава
|
KK : | Šašliku nekad nemarinējam ar ētiķi, jo tas padara gaļu sausāku. Vienārši sagriezt gaļu + sīpoli + zaļumi (dilles, kindza - kas jums garšo), piespiest vāku ar kādu smagumu un marinēt dažas stundas. Ja vajag ātrāk, pievienojiet citrona sulu. Sāli pievienot tieši pirms cepšanas. Tā būs ne tikai veselīgāk, bet arī garšīgāk (manuprāt). |
starp citu, baigi garšīgi ir marinēt ar kefīru. sagriezt gaļu, pielikt labi daudz sīpolu, lociņu, pētersiļu, diļļu un mēs pat bez smaguma atstājām uz paris stundām - mmmmmm, mēli var norit bet visbiežāk marinējam sarkanvīnā un ar sinepēm.
bet tā jau ir cita tēma
|
uz augšu |
|
|
|
ilze |
|
|
Sv Jan 25, 2009 16:33
|
|
|
|
Ziņojumi: 161
Pilsēta: Vecumnieki,Rēzekne
|
paldies
|
uz augšu |
|