Sākumlapa  |  Forums  |  Raksti  |  Blogi  |  Galerijas  |  Zīdīšanas konsultanti  |  Nodarbību saraksts
по-русски   latviski

FotoGalerija

Nodarbības



FotoGalerija

FotoGalerija

Radošā darbnīca

Pērk un pārdod

MeklēšanaMeklēšana    GrupasGrupas    ProfilsProfils



Sākt jaunu tēmu Atbildēt tēmā

ilze offline ilze Ziņojums Sv Jan 25, 2009 08:50 Atbildēt ar citātu




Ziņojumi: 161
Pilsēta: Vecumnieki,Rēzekne

Cik ātri var dot mazajam ēst šašliku? Закатил глаза

uz augšu Aplūkot vizītkarti Nosūtīt personīgo ziņojumu Nosūtīt e-pastu

Lapsa offline Lapsa Ziņojums Sv Jan 25, 2009 09:34 Atbildēt ar citātu




Ziņojumi: 7664
Pilsēta: Саркандаугава

jums ir pedagoģiskā vai pediatriskā piebarošana? Ja pedagoģiskā - mikrodevās es personīgi devu pēc kāda mēneša kopš sākām piebaroties starp citiem produktiem. ja pediatriskā - droši vien pēc gada, vai pat pēc pusotra...

uz augšu Aplūkot vizītkarti Nosūtīt personīgo ziņojumu Skype

ilze offline ilze Ziņojums Sv Jan 25, 2009 16:03 Atbildēt ar citātu




Ziņojumi: 161
Pilsēta: Vecumnieki,Rēzekne

Paldies par atbildi. Подмигиваю Sākam ar pediatrisko piebarošanu.Bet kā parādījās zobi pakāpeniski pārgājām uz pedagoģisko piebarojumu.Mums tagad 1 gads un gandrīz trīs mēneši. Jau laikam kādus trīs, četrus mēnešus ēd visu ko mēs.esmu kaut kur dzirdējusi,ka no trim gadiem tik var dot.Ka šašliks par asu un etiķainu priekš bērna.bet mums priekšā šašliku cepšana???

uz augšu Aplūkot vizītkarti Nosūtīt personīgo ziņojumu Nosūtīt e-pastu

Lapsa offline Lapsa Ziņojums Sv Jan 25, 2009 16:08 Atbildēt ar citātu




Ziņojumi: 7664
Pilsēta: Саркандаугава

mums sīkais kopā ar visu ģimeni no kāda gada noteikti jau ēda gan marinētus gurķus, gan marinētu gaļu. vasarā, kad viņam bija 1,7 droši ēda šašliku gabaliem, pats koda, sakošļāja un bija laimīgs Улыбка

uz augšu Aplūkot vizītkarti Nosūtīt personīgo ziņojumu Skype

KK offline KK Ziņojums Sv Jan 25, 2009 16:15 Atbildēt ar citātu




Ziņojumi: 2963
Pilsēta: Рига, Пурвциемс

Šašliku nekad nemarinējam ar ētiķi, jo tas padara gaļu sausāku. Vienārši sagriezt gaļu + sīpoli + zaļumi (dilles, kindza - kas jums garšo), piespiest vāku ar kādu smagumu un marinēt dažas stundas. Ja vajag ātrāk, pievienojiet citrona sulu. Sāli pievienot tieši pirms cepšanas. Tā būs ne tikai veselīgāk, bet arī garšīgāk (manuprāt).

uz augšu Aplūkot vizītkarti Nosūtīt personīgo ziņojumu

Lapsa offline Lapsa Ziņojums Sv Jan 25, 2009 16:18 Atbildēt ar citātu




Ziņojumi: 7664
Pilsēta: Саркандаугава

KK :
Šašliku nekad nemarinējam ar ētiķi, jo tas padara gaļu sausāku. Vienārši sagriezt gaļu + sīpoli + zaļumi (dilles, kindza - kas jums garšo), piespiest vāku ar kādu smagumu un marinēt dažas stundas. Ja vajag ātrāk, pievienojiet citrona sulu. Sāli pievienot tieši pirms cepšanas. Tā būs ne tikai veselīgāk, bet arī garšīgāk (manuprāt).


starp citu, baigi garšīgi ir marinēt ar kefīru. sagriezt gaļu, pielikt labi daudz sīpolu, lociņu, pētersiļu, diļļu un mēs pat bez smaguma atstājām uz paris stundām - mmmmmm, mēli var norit Улыбка bet visbiežāk marinējam sarkanvīnā un ar sinepēm.
bet tā jau ir cita tēma Улыбка

uz augšu Aplūkot vizītkarti Nosūtīt personīgo ziņojumu Skype

ilze offline ilze Ziņojums Sv Jan 25, 2009 16:33 Atbildēt ar citātu




Ziņojumi: 161
Pilsēta: Vecumnieki,Rēzekne

paldies Смешно

uz augšu Aplūkot vizītkarti Nosūtīt personīgo ziņojumu Nosūtīt e-pastu


Sākt jaunu tēmu Atbildēt tēmā
 


 
Iepriekšējā tēma ::  Nākamā tēma
Parādīt ziņojumus:   


Рига, Латвия
Ceturtd., 25/04
vakars

apmācies

/images/weather/n_3_10_0_0.jpg
6°..8°

Vējš DR, 2-4 m/s
Atm. spiediens 753..755 mm
Piektd., 26/04
nakts

mākoņains

/images/weather/n_2_10_0_0.jpg
4°..6°

Vējš DR, 2-4 m/s
Atm. spiediens 755..757 mm
Piektd., 26/04
rīts

skaidrs

/images/weather/d_0_10_0_0.jpg
5°..7°

Vējš DA, 2-4 m/s
Atm. spiediens 757..759 mm
Piektd., 26/04
diena

skaidrs

/images/weather/d_0_10_0_0.jpg
11°..13°

Vējš D, 3-5 m/s
Atm. spiediens 757..759 mm

Piedavāts Gismeteo.Ru

Tagad portalā 1 viesu un 1 lietotāju.
Ja Jums ir vispārīgi jautājumi, lietišķi piedāvājumi vai ieteikumi, uzrakstiet mums vēstuli
© KKM Klubs 2006 — 2022