|
|
|
Ziņojumi: 125
|
Man meitiņai ir 4,5mēneši!!Jau kādu mēnesi viņa ik pa laikam ieklepojas,šķauda!!!Nevaru saprast vai tā ir slimība vai tas ir normāli?!!?Iesnas ar itkā izklausās,ka ir bet elpo labi tik dažreiz iešņukstas?!?Varbūt profilaksei vajag kaut ko darīt?!!?!?Var rakstītarī krieviski!!!
|
uz augšu |
|
|
|
|
Ziņojumi: 893
Pilsēta: Daugavpils
|
Ja jūs tas uztrauc, varat konsultēties ar ārstu, bet domāju, ka nekas traks tur nav . Profilaksei... labākā profilakse un zāles ir mammas pieniņš.
|
|
|
|
Man tāds ārsts,ka izrakstis kaudzi zāļu!!!Negribās jau tās zāles dot!!!!
|
uz augšu |
|
|
|
|
|
Mēģinat izlasīt lekciju par fizioloģiskām Iesnām(krieviski): http://www.kkm.lv/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1043
|
|
|
Moderators
Ziņojumi: 17620
|
в 4,5 месяца уже не физиологический насморк.
Может слишком сухой воздух? Попробуйте увлажнить его (увлажнитель, мокрые полотенца на батарею, влажную уборку).
Если очень беспокоит, то к врачу просто на прослушку. Даже если врач выпишет лекарство, вы всё-равно сами решаете, давать или нет.
_________________ Обидеть Ленку может каждый. Не каждый может убежать
|
uz augšu |
|
|
|
|
|
Ja nu gadījuma tās ir iesnas tad vis labākais ir mans piens?!!!!!!!
|
uz augšu |
|
|
|
dollii |
|
|
Piek Feb 13, 2009 02:38
|
|
|
|
Ziņojumi: 2904
Pilsēta: Рига
|
ваше молоко всего будет лучшим
если это действительно насморк можете промывать носик хумером через пипетку и ни в коем случае не отсасывайте сопельки + как писала Мышонок - увлажнение воздуха
|
|
|
|
Anja22 : | Ja nu gadījuma tās ir iesnas tad vis labākais ir mans piens?!!!!!!! |
Ja, bet ēšanai, nevis pilināšanai degunā
|
|
Viesis |
|
|
Piek Feb 13, 2009 12:33
|
|
|
|
|
A par toieklepošanos!?
|
uz augšu |
|
|
|
Kiska |
|
|
Piek Feb 13, 2009 16:13
|
|
|
|
Moderators
Ziņojumi: 6107
Pilsēta: Рига,центр
|
Ja bērns var mierīgi ēst krūti,tad tas nav nekādas iesnas.Pirma pazīme,kad bērns saslima,tas ir atteikšana ņemt krūti :!: Lai ārsts paklausās,ja viss kartība,tad dzīvojiet mierīgi
|
uz augšu |
|
|
|
Anja22 |
|
|
Piek Feb 13, 2009 17:14
|
|
|
|
|
Vai paldies,nomierinajat!!!!!!!!Nu tad tik iepilināšu pieninu savu deguntiņā un viss!!!!
PALDIES JUMS!!!!!!!!!!!!!
|
uz augšu |
|
|
|
|
|
Anja22 : | Vai paldies,nomierinajat!!!!!!!!Nu tad tik iepilināšu pieninu savu deguntiņā un viss!!!!
PALDIES JUMS!!!!!!!!!!!!! |
Nē, nē, nē, es tad augstāk rakstiju, ka pieniņš - ēšanai, nevis tam, lai degunā pilinātu. (kaut arī to vēl joprojām ārsti rekomendē). Bet piena tauki var noprostot kanāliņu un sliktakājā gadījumā pat būs jāveic operācija