Sākumlapa  |  Forums  |  Raksti  |  Blogi  |  Galerijas  |  Zīdīšanas konsultanti  |  Nodarbību saraksts
по-русски   latviski

FotoGalerija

Nodarbības



FotoGalerija

FotoGalerija

Radošā darbnīca

Pērk un pārdod

MeklēšanaMeklēšana    GrupasGrupas    ProfilsProfils



Sākt jaunu tēmu Atbildēt tēmā

Eauz offline Eauz Ziņojums Otr Feb 28, 2012 18:19 Atbildēt ar citātu




Ziņojumi: 1

Vēlos lūgt padomu, jo esmu nonākusi neizpratnē.
Tātad manam dēliņam ir 7mēneši un 3nedēļas. Baroju ar krūti.
Sākumā ēda ļoti bieži ik pa stundai, bet daudz atgrūda un mocījās ar punci( knosījās,purkšķināja, nevarējamierīgi pagulēt) aizgājām pie osteopāta teica, ka esot no dzemdībām kaut kāds nervs kas atbildīgs par barības vadu saspiests, visu izregulēja. Tākā svara pieaugums bij liels pie divi kg. Tad nu pēc dakteres ieteikuma mēģināju tomēr retāk barot un pārgājām uz 2 h režīmu
1.5 mēn bij šķidra kaka un asins stīdziņas. (tik vienu reizi) Aizbraucām uz slimnīcu, kur uztaisījavisādas analīzes, bet neko nekonstatéja, bet 99% teica, ka tas govs piena olbaltumnepanesība, tad nu sāku ievērot bezpiena diētu, pirms tam piena produktus daudz lietoju izņemot tīru pienu. Kaka bija normāla, nedaudz gļotaina un ar skābu smaku. Lai neatgrūstu tika ieteikts dot rīsu tumi 1karoti kā jumtiņu.kādas 2 nedēļas devu.
Pēc kontrolsvēršanas slimnīcā arī ieteica pāriet uz 3 h režīmu, ko arī izdarījām.
Tā mes dzīvojām viss ok.atgrūšana bij samazinājusies. Līdz apmēram 5 mēn vecumā bij tā ka nedēļu nebij kaka, tad nu sadomājos, ka tākā viņš bij liels priekš sava vecuma, ka varbūt pietrūkst viņam ar manu pienu ar dakteres atļauju ( naktī ar sāka mosties ik pa 2h un prasīt ēst) tad nu sāku dot ķirbīti. Sākumā vienu, tad divas un tad četras tējkarotes. Ceturtā dienà sāku just, ka viņam kaut kas nav labi, sāka sprindzināties un tāda sajūta, ka vēdersāpētu, kaka nebij bijusi kopš piebaroju, tad vēl ar acīm tā jocīgi darījās( kā skatītos caur pieri) likas, ka tas no sāpēm. Uztaisījām klizmu kaka iznāca tāda pašķidra, bet nu neko tad nu pārgājām atkal uz manu pienu tik.tad izlasīju par pedogoģisko piebarojumu, kādas divas nedēļas tā padevu no sava šķīvja viņam bij seši mēn.tad sāku ievērot, ka kaksī atkal asinstīdziņas un nesagremotais ēdiens ( devu mikrodozās-brokoļus, spinātus, rīsus utt.)
Pirms tam biju lielopugaļu ieēdusi varbūt no tā varbūt no piebarojuma.tad nu pārtraucām piebarot. Aizgājām pie homeopātes 7 mēneši, tad jau bija. Noteica mums, ka iespējams kāds mikrobs viņam un neviss nepanesība, jo tā skàbā kaka vislaik. Tad nu graudiņi un 2 ned. Tik krūts un jāievieš režīms( 2 guļas pirms tam bij 4 un ēst ik pa 4h un naktī mēģināt 6 h bez ņamas un pēc divām    ned.piebarot ar kartupeli.
Tad nu režīmu izmainījām, naktī 5h ar mokām nomokam ( tas ir 2h man rokās guļ, kad tā guļ neraud un ir miers kā nolieku tā vainu raudiens vai pagguļ tik pusstundu ) sākām piebarot ar kartupeli, bet pēc kaut kur 50 g, sāk rīstīties. (dok teica, la varbūtn no tā ka blenderēju, šodien izspiedu caur sietu un tik un tā rīstās pie 50 g. Dok saka, ka vajagot 2 ned laikā pilna ēdienreize ap 170 g. Es nesaprotu vai tas ir pareizi, jo cik lasu, tad vajag piebarojumu uz katru mēnesi 10g, tātad mums 80 grami. Un ka kartupelis grūti pārstrādājas. Kaka ir ik pārdienu tāds plastalīnveidīgs un nedaudz. Pedējās divas dienas bij sākumā plastalīnveidīgs un pēc tam šķidrs(bet tas varbūt no marinētā gurķa, ko es apēdu)
Es nesaprotu, kā darīt tālāk un cik ātri un vispār kā turpināt ar to piebarojumu. Klausīt dakteri vai meklēt vēl kāda speciālista viedokli, jo zinu, ka tak viņam jāsāk normāli ēst, bet nesaprotu kā! Varbūt ņemt citu dārzeni?

uz augšu Aplūkot vizītkarti Nosūtīt personīgo ziņojumu

MamaAdama offline MamaAdama Ziņojums Otr Feb 28, 2012 18:51 Atbildēt ar citātu




Ziņojumi: 306

Izklausas nedaudz sarezgiti.. Mums bija lidzigas problemas - asins stidzinas, glotaina kaka (var palasit manejo tematu seit foruma) bet nekadas 2, 3, utt stundu atstarpes neieveroju, baroju ar kruti pec pieprasijuma (ka ari piebarojumam pa 10 gramiem neko neskaitu, tikai apmeram)
Bet seit protams sertificeti konsultanti var labak lidzet.

Kad sakas piebarojums, tas isteniba palidzeja. Pec musu pediatra Sarmas Gaveikas ieteikuma sakam piebarojumu pec 6 menesiem ar Holle risu putru. Putra vnk superiga - bezglutena, organiska, garso labi. Gatavoju to putru ar bezlaktozes maisijumu (Aptamil Lactose Free). Uzsakam ar paris karotitem, pec trim dienam jau edam kadus 60 gramus reize diena. Pec tam ievedam ari Holles auzu putru tada pasa veida.

Varu maldities, bet man liekas ka tadiem berniem ar zarnu trakta problemam darzenus varbut ir grutak sagremot, neka risu putrinu. Meginaju kirbi - isti neaizgaja. Tagad mums ir 10 menesi, edam putru divreiz diena pa kadiem 150 -180 gramiem un no darzeniem kartupeli un burkanus (biezeniti no burcinam Hipp, vai nu pastaisito, vai nu gabalinus) neko citu pagaidam neesam meginajusi, bet mes gimene ari parasti needam kirbjus un brokkoli, tapec ari bernam nesteidzos tos uzspiest. Pamazam meginam ari pedagogisko piebarojumu - dodu risus, varito titaru, auzu parslas un rupmaizi no sava skivja. Bernam garso, bet ed loti maz. Seit atkal varbut konsultanti labak lidzes, bet cik talu es zinu, lidz gada vecumam piebarojuma merkis ir iepazistinat ar edienu, nevis "sakt normali est"Улыбка Pamatediens ir un palieks kruts piens, kas nodrosina lielako daudzumu nepieciesamo vielu, vitaminu, utt.
Ka ari dodu grauzt abolu, bumbieri, svaigo burkanu vai bananu rocina, vai nu Holles bernu sausinu, lai macas est pats.

Rezumejot jautajums tads - varbut verts pameginat tas putras, un darzenus pec tam?

uz augšu Aplūkot vizītkarti Nosūtīt personīgo ziņojumu Apmeklēt autora mājas lapu


Sākt jaunu tēmu Atbildēt tēmā
 


 
Iepriekšējā tēma ::  Nākamā tēma
Parādīt ziņojumus:   


Рига, Латвия
Piektd., 29/03
diena

mākoņains

/images/weather/d_2_10_0_0.jpg
9°..11°

Vējš DR, 5-7 m/s
Atm. spiediens 748..750 mm
Piektd., 29/03
vakars

skaidrs

/images/weather/n_0_10_0_0.jpg
7°..9°

Vējš D, 0-2 m/s
Atm. spiediens 751..753 mm
Sestd., 30/03
nakts

apmācies

/images/weather/n_3_10_0_0.jpg
5°..7°

Vējš D, 2-4 m/s
Atm. spiediens 753..755 mm
Sestd., 30/03
rīts

mākoņains

/images/weather/d_2_10_0_0.jpg
7°..9°

Vējš D, 2-4 m/s
Atm. spiediens 751..753 mm

Piedavāts Gismeteo.Ru

Tagad portalā 1 viesu un 3 lietotāju.
Ja Jums ir vispārīgi jautājumi, lietišķi piedāvājumi vai ieteikumi, uzrakstiet mums vēstuli
© KKM Klubs 2006 — 2022