Sākumlapa  |  Forums  |  Raksti  |  Blogi  |  Galerijas  |  Zīdīšanas konsultanti  |  Nodarbību saraksts
по-русски   latviski

FotoGalerija

Nodarbības



FotoGalerija

FotoGalerija

Radošā darbnīca

Pērk un pārdod

MeklēšanaMeklēšana    GrupasGrupas    ProfilsProfils



Sākt jaunu tēmu Atbildēt tēmā

signalite offline signalite Ziņojums Otr Jan 26, 2010 14:54 Atbildēt ar citātu




Ziņojumi: 9

Labdien!

Nu jau mans otrais ieraksts forumaa un diemzheel jau atkal probleema Печально Nedaudz atkaartoshos, ka mazajam ir pusotra nedeelja un paraadiijaas izsitumi uz sejas, galvasaadas un dupsha peec tam, kad sestdien apeedu ananaasu. Taa nu liidz vakar vakaram likaas, ka mazajam paliek labaak, bet shoriit konstateeju, ka mazi sarkani punktinji tagad ir pa visu kjermeni un nedaudz vietaam taa kaa lobaas aada. Gribu mineet, ka jau ieprieksh mana beernu aarste bija nobriidinaajusi neeest shokolaadi, govs pienu, konserveetus agljus vai daarzenjus un iipashi visaadas ogas, citrusaugljus, riekstus. Attieciibaa uz riekstiem gan es greekoju, jo grauzu lazdu riekstus (bez piedevaam) pa kaadaam paaris saujaam dienaa, bet tos es grazu jau kopsh mazulja dzimshanas un taapeec biju izleemusi, ka tos es varu eest, ja beernam nekaadas reakcijas nebija. Tagad ir skaidrs, ka, iespeejams, vainiigi tieshi rieksti un alergjiskaa reakcija uzliesmojusi tikai peec laika. Veel es vakar eedu svaigu gurkji, ko nebiju dariijusi kopsh beerna dzimshanas un par to daktere teica, ka vareetu izraadiities vainiigas kaadas kjimikaalijas. Tad es veel salasiijos internetaa, ka praktiski visi daarzenji un auglji ir alergjiski un reaali sanaak, ka vismaz kameer mazajam noies pumpas, es driikstu eest tikai galju, maizi un kartupeljus (lai gan arii kartupelji un graudaugi meedz izraisiit alergjijas). Tas liekas tik nepareizi, jo visur maaca, ka uzturam jaabuut sabalanseetam, lai maates piens buutu patieshaam veertiigs, bet ar shaadu dieetu saak likties, ka veertiigaak mazo ir barot ar maaksliigo maisiijumu. Vienvaardsakot, visa shii garaa pentera meerkjis ir saprast - kuri produkti ir vismazaak alergjiski un ieteicami lietoshanai? Varbuut ir kaada maaminja ar shaadu pieredzi, kad ir alergjisks beerns? Nekad neesmu bijusi liela eksperimenteetaaja un mans jau taa shaurais produktu loks ir sashaurinaajies liidz taadam minimumam, ar kaadu gruuti samierinaaties Печально

uz augšu Aplūkot vizītkarti Nosūtīt personīgo ziņojumu Skype

Noela offline Noela Ziņojums Otr Jan 26, 2010 23:45 Atbildēt ar citātu




Ziņojumi: 487
Pilsēta: Riga, Imanta

Vispār jau var ēst to, kas ir ēsts grūtniecības laikā, jo visu to klāstu mazais jau ir saņēmis caur nabassaiti. Tad vēl iesaka izvairīties vai samaziņāt produktus, kas pašai mammai dara raizes. Par pienu - ir 2 varianti - laktoxes nepanesamība (kas šobrīd ir visnotaļ "moderna" lieta) un piena olbaltumvielu nepanesamība - ja ir 2 variants - labāk iztikt bez piena produktiem (bet tā ir diagnoze, kuru uzstāda ārsts). Par pārējiem produktiem - jāskatās individuāli pēc bērna reakcijām.
Bet vai tās pumpas nevarētu būt hormonālās? Palasi šeit, varbūt atradīsi ko pazīstamu?


_________________


uz augšu Aplūkot vizītkarti Nosūtīt personīgo ziņojumu Nosūtīt e-pastu Skype

signalite offline signalite Ziņojums Piek Jan 29, 2010 12:29 Atbildēt ar citātu




Ziņojumi: 9

Fu-fu! Nu jau pumpas pazudushas - mana stingraa dieeta buus naakusi par labu. Kaa man shkjita, tad aadinjai nomierinaaties ljoti paliidzeeja trejdaivu suniishu teejas vanninja, ko ieteica daktere. Tagad gan ir saakushaas hormonaalaas pumpas uz sejinjas - pavisam bez pumpaam nevaram nekaa Смешно

uz augšu Aplūkot vizītkarti Nosūtīt personīgo ziņojumu Skype

SkaLa offline SkaLa Ziņojums Piek Jan 29, 2010 14:15 Atbildēt ar citātu




Ziņojumi: 4707
Pilsēta: Рига, Зиепниеккалнс

Visa cilvēka dzīve paiet vienās pumpās. Смешно

uz augšu Aplūkot vizītkarti Nosūtīt personīgo ziņojumu Nosūtīt e-pastu

signalite offline signalite Ziņojums Pirm Feb 08, 2010 22:27 Atbildēt ar citātu




Ziņojumi: 9

Hmm.. nu ir atkal jauna probleema klaat. Peedeejaas 2 dienas beernam ir nenormaali sapuuties veeders (ciets kaa akmens un ir stipras gaaziites), kaa arii kaka no dzeltenas paargaaja uz zalju. Attieciigi beerns vairs nav nomierinaams un kliedz nelabaa balsii ik peec 15 minuuteem, kaa arii visu laiku meegjina spiesties, aciimredzot, lai tiktu valjaa no spiedoshajaam saapeem veederaa. Pagaajusho nakti neesmu guleejusi tikpat kaa nemaz (kaadas 2-3 stundas) un nesaprotu, kas vareeja izraisiit tik briesmiigu reakciju. Turu aizdomaas pupinju zupu, ko piektdien un sestdien izeedu 1 nelielu shkjiivi dienaa. Veel jaunums manaa eedienkartee bija aknu pasteete, ko peedeejaas dienaas eedu. Vai tieshaam no kaada no shiem produktiem vareeja rasties tik briesmiiga veedera puushanas mazajam un neizskataas, ka taa grasiitos paariet vai mazinaaties? Vai shii reakcija vareetu liecinaat arii par kaadu alergjiju, ja nav nekaadu izsitumu uz aadas? Lasiiju, ka daudzas alergjijas pavada uzpuuties veeders un nesmuka kaka, bet parasti visi min klaat arii kaut kaadas aadas probleemas, piem., sausus plekjiishus vai sarkanus vaigus u.tml., bet pagaidaam neko taadu neesmu noveerojusi. Vai vajadzeetu meegjinaat dot kaut kaadu Espumizan?

uz augšu Aplūkot vizītkarti Nosūtīt personīgo ziņojumu Skype

SkaLa offline SkaLa Ziņojums Otr Feb 09, 2010 11:02 Atbildēt ar citātu




Ziņojumi: 4707
Pilsēta: Рига, Зиепниеккалнс

Palīdzi bērniņam izkakāties - paņem viņu vertikālā pozā, lai muguriņa un galva būtu tev uz vēdera, pati bērnu turi zem ceļgaliem - kājiņas būs piespiestas pie viņa vēdera. Šī poza ļoti laba. Kakāt guļus nav ērti.
Es neesmu konsultante, bet ieteikšu tev nākamreiz jaunus produktus uzturā lietot sākumā mazās devās un pa vienam jaunam produktam dažās dienās - tā būs vieglāk konstatēt un ko ir vai nav bērniņam reakcija (par alerģijušito negribētos saukt Заклеил рот ).
Personīgi es nekādas zāles nedotu - palīdzētu mazajam izkakāties, maigi masētu vēderiņu, liktu pliku vēderiņu sev uz vēdera (sildītu).
Iespējams tas viss prasītu vairāk laika, lai situāciju uzlabotu, toties veeslīgāk noteikti (zāles ir un paliek zāles).

uz augšu Aplūkot vizītkarti Nosūtīt personīgo ziņojumu Nosūtīt e-pastu

signalite offline signalite Ziņojums Otr Feb 09, 2010 11:59 Atbildēt ar citātu




Ziņojumi: 9

Jaa, laikam kaut kaada milziigi izteikta reakcija taa bija, jo shonakt jau vareeja normaali atkal guleet un eest bez lieliem trobeljiem, turklaat shoriit atkal smuka, dzeltena kaka un veederinjsh vairs nav tik ciets sapuuties Улыбка Centiishos turpmaak buut uzmaniigaaka ar jaunu produktu izveeli uzturaa.

uz augšu Aplūkot vizītkarti Nosūtīt personīgo ziņojumu Skype

Lii offline Lii Ziņojums Otr Feb 09, 2010 13:49 Atbildēt ar citātu




Ziņojumi: 412
Pilsēta: Inčukalns

Ar jauniem produktiem, protams, uzmanīgi, taču diētoties noteikti arī nevajag Улыбка

Zaļu kaku un diskomfortu mazais var dabūt ne tikai no mammas apēstā, bet arī no tā, ka vannojot, piemēram, gadās kādu malku ūdens norīt. Ūdens noskalo pagaidām vēl trauslo zarnu mikrofloru.
Mazam bērniņam ir jāsaņem TIKAI mammas piens, tas attiecas ne tikai uz ūdeni un pāragru piebarošanu, bet arī uz medikamentiem. Palasi Espumizānam u.c. līdzīgajiem sastāvu Тошнит Tas īslaicīgi var palīdzēt (bet ne vienmēr), taču sastāvā esošā ķīmija var vairāk kaitēt. Ārsti un lietošanas instrukcija jau gudri stāsta "aktīvā viela zarnu traktā neuzsūcas" tātad asinīs nenonāk, taču aizmirst, ka to zāļu sastāvā ir ne tas vien Зла не хватает

Par alerģijām, kā tādas tās vairāk parādās ap 3 mēnešu vecumu, kad sāk darboties sava imunitāte, tad arī var parādīties zināmas "novirzes". Līdz tam vainu drīzāk var meklēt kaut vai stresā vai ēšanas un krūts dežūru ritmu neatbilstībā.


_________________

uz augšu Aplūkot vizītkarti Nosūtīt personīgo ziņojumu Nosūtīt e-pastu Apmeklēt autora mājas lapu Skype

tamara2al offline tamara2al Ziņojums Treš Maijs 14, 2014 15:45 Atbildēt ar citātu




Ziņojumi: 5

Domāju ka labu atbildi varēs tikai saņemt no specialista. Varbūt pamēģini noskaidrot to pie kāda ārsta.

uz augšu Aplūkot vizītkarti Nosūtīt personīgo ziņojumu

tamara2al offline tamara2al Ziņojums Pirm Dec 12, 2016 18:25 Atbildēt ar citātu




Ziņojumi: 5

tamara2al :
Domāju ka labu atbildi varēs tikai saņemt no specialista. Varbūt pamēģini noskaidrot to pie kāda ārsta.


Un šeit var vairāk palasīt par alerģijām. Prof. J.Ķīša klīnika.

uz augšu Aplūkot vizītkarti Nosūtīt personīgo ziņojumu

Leitina offline Leitina Ziņojums Cet Aug 31, 2017 12:15 Atbildēt ar citātu




Ziņojumi: 5
Pilsēta: Рига

Manai meitai ir alerģija pret piena produktiem. Laikam sanāk tā ir laktoze, kad ir ēdienā siers, krējums vai biezpiens viņai uzmetās kaut kādi neglīti izsitumi. Gājām pie ģimenes ārsta, ārsts izrakstīja smērīti kas labi noņem tos izsitumus, bet pati problēma saglabājās neatrisināta. Laikam vajag pierakstīties atkārtoti, lai noņem analīzes pret alerģijām. Внимание!

uz augšu Aplūkot vizītkarti Nosūtīt personīgo ziņojumu Apmeklēt autora mājas lapu


Sākt jaunu tēmu Atbildēt tēmā
 


 
Iepriekšējā tēma ::  Nākamā tēma
Parādīt ziņojumus:   


Рига, Латвия
Piektd., 29/03
nakts

apmācies

/images/weather/n_3_10_0_0.jpg
9°..11°

Vējš DA, 2-4 m/s
Atm. spiediens 743..745 mm
Piektd., 29/03
rīts

apmācies

/images/weather/d_3_4_0_0.jpg
7°..9°

Vējš DR, 3-5 m/s
Atm. spiediens 745..747 mm
Piektd., 29/03
diena

mākoņains

/images/weather/d_2_10_0_0.jpg
10°..12°

Vējš DR, 4-6 m/s
Atm. spiediens 748..750 mm
Piektd., 29/03
vakars

skaidrs

/images/weather/n_0_10_0_0.jpg
7°..9°

Vējš D, 0-2 m/s
Atm. spiediens 751..753 mm

Piedavāts Gismeteo.Ru

Tagad portalā 1 viesu un 4 lietotāju.
Ja Jums ir vispārīgi jautājumi, lietišķi piedāvājumi vai ieteikumi, uzrakstiet mums vēstuli
© KKM Klubs 2006 — 2022