|
|
Riska |
|
|
Pirm Mar 25, 2013 01:23
|
|
|
|
Moderators
Ziņojumi: 31874
Pilsēta: Торонто
|
Mans veiksmes stāsts – dvīņu tandēmbarošana!
Liene
Citāts: |
Krūts barošana tandēmā, manuprāt, ir viena no foršākajām lietām, kuru var īpaši izbaudīt tieši dvīņu mammas un neviena cita. Protams, kā jau jebkuru mammu, piemeklē izmisuma brīži, kad liekas, ka piens ir par maz, ka bērni tik to vien dara kā karājās pupā utt. Pirmos 3 mēnešus manas meitiņas bija ļoti raudulīgas un mocījās ar vēderiņiem. Tāpēc biju ļoti laimīga, ka varēju dot krūti pēc pieprasījuma nevis gaidīt maisijuma noteiktās 3h. Vēlāk naktī sāku barot atsevišķi, un tas bija vienkārši un ērti – pieliec bērnu tik pie pupa un guli tālāk.
|
|
uz augšu |
|
|
|
Natsha |
|
|
Pirm Mar 25, 2013 01:46
|
|
|
|
Ziņojumi: 1446
Pilsēta: Рига, центр
|
Fantastiski pēdēja bilde tik jauka
_________________ «Адекватность - это всего лишь тщательно контролируемое безумие»
|
uz augšu |
|
|
|
Lipa |
|
|
Pirm Mar 25, 2013 02:17
|
|
|
|
Ziņojumi: 706
Pilsēta: Sigulda
|
Natsha - tiesi ko es gribeju teikt! Fantastiski miliga bilde!
Paldies par stastu - ja man pat nau dvini, man bija interesanti - ka mammam sanak zidit divus bernus, un ka klajas dzive gimene ar dviniem...
Un pat ar Diviem dviniem - ka Jusu pazistamai maminai! (neticami - laikam, cilveki gribeja vel vienu berninu pec dviniem - un - re- vel parite!
_________________ Ваня 17.11.99
Ира 19.12.09
Лиза 24.02.13
Ксеша 04.01.15
|
uz augšu |
|
|
|
|
Ziņojumi: 644
Pilsēta: Adelaide, AU
|
Paldies par stāstu. Tik ļoti mīļš un labs uzdrošinājums.
Rakstiet vēl Gribas zināt ka jums vispār klājas, kā meitenes viena ar otru komunicē, kā jūs ikdienas dzīvi sev sakārtojāt.
_________________ Мама прекрасной девушки (2005)
|
uz augšu |
|
|
|
SkaLa |
|
|
Pirm Mar 25, 2013 10:15
|
|
|
|
Ziņojumi: 4707
Pilsēta: Рига, Зиепниеккалнс
|
Paldies, ka padalījāties ar mums. Tas ir fantastiski! Kā jums tagad iet?
|
uz augšu |
|
|
|
Olice |
|
|
Pirm Mar 25, 2013 10:49
|
|
|
|
Ziņojumi: 784
Pilsēta: Rīga
|
Paldies par pozitīvo rakstu! Tiešām ļoti interesanti un patīkami lasīt mīlestības un harmonijas pilnu stāstu. Īpaši patika tas, kā jūs izfiltrējat prioritātes - visu cieņu!
Vai neesat domājusi par regulāru blogu?
|
uz augšu |
|
|
|
Tosjka |
|
|
Pirm Mar 25, 2013 11:37
|
|
|
|
Ziņojumi: 5286
Pilsēta: Иманта
|
Liene tu esi malacis! Burvīga un visslābākā māmiņa saviem mazuļiem
|
uz augšu |
|
|
|
|
Ziņojumi: 5534
Pilsēta: Ādaži
|
Tiešam fantastisks veiksmes stāsts un pozitīva pieredze, kas iedvesmos ne tikai dvīnu mammas. Arī viena mazuļa barošana mēdz sagādāt raizes. Bet palasot, ka ir izdevies tikai ar mammas pienu izbarot dvīņu, tas liek saņemties pašam - Bet es taču arī varu tāpat!
Paldies par stāstu! Veiksmi un izturību arī turpmāk!
|
|
ivetaC |
|
|
Pirm Mar 25, 2013 12:44
|
|
|
|
Ziņojumi: 2050
Pilsēta: France
|
Liels paldies par staastu , beebes tik foršas un tik lioti pozitīva mamma
Veiksmi arī tālāk!!
|
|
akita |
|
|
Pirm Mar 25, 2013 15:22
|
|
|
|
Ziņojumi: 235
|
Nereāli pozitīvi! Paldies! Pievienojos komentāriem par bildi, , vārdu trūkst!
|
uz augšu |
|
|
|
Lii |
|
|
Pirm Mar 25, 2013 15:30
|
|
|
|
Ziņojumi: 412
Pilsēta: Inčukalns
|
Ļoti iedvesmojoši! Paldies
Cik daudz ir iespējams, ja ir apņēmība, pārliecība un atbalsts.
|
|
Vera_o |
|
|
Pirm Mar 25, 2013 16:00
|
|
|
|
Ziņojumi: 1114
Pilsēta: Rīga
|
Paldies par stāstu! Bija ļoti interesanti lasīt, kā viss notiek dvīņu mammam!
|
uz augšu |
|
|
|
|
Ziņojumi: 6397
Pilsēta: ПриРижье
|
Mazās ir tik burvīgas pēdējā bilde!
Paldies par stāstu, tik ļoti interesanti palasīt par kaut ko tik ļoti nepazīstamu un nezināmu! Jūs varat ar sevi lepoties par apņēmību un mērķtiecību! Tā tik turpināt!
_________________ 8!
Младшая 01.03.2014.
|
uz augšu |
|
|
|
|
Moderators
Ziņojumi: 1464
Pilsēta: Рига, Пурвциемс
|
Liels paldies par jauku stāstu!
Viss ir tik skaidri, viegli un loģiski - man tas tiešam paskaidroja daudzas lietas
_________________ Григорий (18/07/2010)
Майя (23/07/2013)
Лея (04/04/2016)
Гектор (23/02/2021)
|
uz augšu |
|
|
|
|
Ziņojumi: 3
|
Meitenes, es jums gribu pateikt paldies par tiem labajiem vārdiem, kurus esiet man uzrakstījuši. Tie tiešām lika man smaidīt! Es mēģināšu vakarapusē uzrakstīt ko vairāk uz jūsu jautājumiem par manu ikdienu un kā tagad mums klājas! Vēlreiz, milzīgs paldies! Un es būšu ļoti priecīga, ja mana pieredze kalpos par iedrošinājumu citām mammām izbarot savus bērniņus vai bērniņu!
Hmm, par blogu neesmu domājusi, man rakstīt gan patīk! Būs jāpadomā! Kādu citu rakstu par dvīnīšu tēmu būtu gatva uzrakstīt, ja vien KKM būs interese par to!
|
uz augšu |
|
|
|
In4yk |
|
|
Pirm Mar 25, 2013 18:43
|
|
|
|
Ziņojumi: 1917
Pilsēta: LV-Jelgava
|
IDEĀLA MĀMIŅA
_________________ София-6,5,Арни-5.1,Эмма-1.2
Моя темка ККМ- www.chapchic.eu 66North, NIKIDOM,Kuoma,Graco,SkipHop,BenBat,Boon, ККМ мамам -5%
|
uz augšu |
|
|
|
BecHa |
|
|
Pirm Mar 25, 2013 20:37
|
|
|
|
Ziņojumi: 290
Pilsēta: Латвия
|
Paldies par tik jauku un iedvesmojošo rakstu!
|
uz augšu |
|
|
|
|
Ziņojumi: 6397
Pilsēta: ПриРижье
|
Jā, blogs būtu patiešām aizraujošs! Ja vien pašai ir patika, nešaubieties ne mirkli, lasītājiem noteikti patiks!
_________________ 8!
Младшая 01.03.2014.
|
uz augšu |
|
|
|
|
Ziņojumi: 715
Pilsēta: Юрмала
|
Gandrīz apraudājos! Un tā bilde... jā, ļoti mīlīgi.
|
uz augšu |
|
|
|
|
Ziņojumi: 3
|
Tad nu meitenes guļ, ir nedaudz brītiņš kaut ko uzrakstīt.
Ikdienas dzīve kūsāt kūsā un garlaicīgi nav ne mirkli. Tagad viņām ir nedaudz pāri gadiņam. Ja zināt kā ir ar viengadīgu bērnu, nu tad man ir tas pats tikai x2 Man nereti cilvēki jautā - kā tu tiec ar visu galā, kā tev pietiek enerģijas..Tad parasti atbildu, ka mana enerģija ir mani bērni. Mēs taču visas zinām, ka aizmirstam visu nogurumu, negulētas naktis, brīdī, kad mazais mums uzsmaida
Vienmēr esmu arī centusies darīt visu, lai viņas nebūtu "apdalītas" tikai tāpēc, ka man ir piedzimušas abas reizē. Man tas liekas negodīgi, ka tagad kurnēšu un teikšu, ai, man ir grūti, nevaru, netieku, negribu... jo, protams, vieglāk ir palikt mājās, bet tomēr, kad iztaisamies un tiekam kaut kur izbraukt, tas nāk par labu mums visām trim. Tāpēc arī aktīvi dodamies uz bēbīšu skoliņām, ciemojamies, dotamies kafijot ar draudzenēm utt. Protams, iztaisīties no mājām, tas ir vesels notikums, man no bērnu sākšanas ģērbt līdz sēdēšanai automašīnā ir jārēķina kāda 1h. Jo pa starpu kāds apkakāsies, apliesies, kamēr es ģērbšu vienu, otra izrevidēs salikto somu līdzņemšanai, tad viena muks prom, otra tikmēr būs novilkusi zeķes un cepuri, un tā viss sajauktā secībā no gala. Bet es nesūdzot, ir jautri un jauki, un jau zinu knifiņus, lai viss mums izdotos raitāk.
Un joprojām paldies par komplimentiem, man ir burvīgi bērni, tāpēc nav grūti būt tādai mammai!
Es padomāju par ko es vēl varētu uzrakstīt, un tā uz sitienu ienāca prātā tēma par ceļošanu ar zīdaiņiem (par šo man tiešām ir pieredze, jo ceļojot ar dvīņiem ir jābūt visam saplānotam, izpētītam un gatavam)
|
uz augšu |
|
|
|
Lii |
|
|
Otr Mar 26, 2013 09:24
|
|
|
|
Ziņojumi: 412
Pilsēta: Inčukalns
|
LieneDin : | Es padomāju par ko es vēl varētu uzrakstīt, un tā uz sitienu ienāca prātā tēma par ceļošanu ar zīdaiņiem (par šo man tiešām ir pieredze, jo ceļojot ar dvīņiem ir jābūt visam saplānotam, izpētītam un gatavam) |
Tas būtu superinteresanti.
Ļoti noderīga būtu dalīšanās pieredzē ar dvīņu zīdīšanu ārpus mājām. Jau ar vienu zīdaini tas mēdz būt izaicinājums, bet kā to paveikt ar diviem?
|
|
|
Ziņojumi: 1929
Pilsēta: Daugavpils
|
nevarēju iedomaties, ka tas ir vispār reāli
jūs esat liels maladcis!
un mazuļi protams arī!
_________________ Николь 10.10.2006
Натан 11.04.2009
Оливия 07.12.2012
Полина 05.12.2016
http://inarablog.com/
|
uz augšu |
|
|
|
|
Ziņojumi: 2301
Pilsēta: RIGA
|
напишу по-русски
спасибо за рассказ, Вам очень повезло и деткам повезло с Мамочкой!
|
|
|
Ziņojumi: 1
|
Paldies par ralstu, man šobrīd tas ļoti aktuāli, jo augustā sagaidīšu savus dvīnīšus - brālīti un mšiņu.
Barošana ir viens no tiem jautājumiem, par ko baidos visvairāk, kā vispār tikšu galā, bet tādi pozitīvi raksti tikai pierāda to, ka viss ir iespējams un vis ir mūsu pašu rokās un mīlestībā
|
uz augšu |
|
|
|
DiankaM |
|
Sertificēta zīdīšanas konsultante |
Treš Mar 27, 2013 22:34
|
|
|
|
Moderators
Ziņojumi: 9952
Pilsēta: Riga, Imanta
|
Marikucis, ja ir tāda iespēja, izejiet zīdīšanas kursus, tur atbildēs uz visiem jautajumiem, iedrošinās. Grāmatas un raksti tas ir viens, bet kad zinošš cilvēks ar jums parunās - tā ir pavisam cita lieta
Veiksmīgās zīdīšanas pamatnoteikumi dvīņīšu gadījumā ir tādi paši ka ar vienu mazuli
Dvīnīšiem ir dažas nianses, pamatā tās ir:
- dvīņīši biežāk piedzimst pirms laika - jāzina ko darīt ja tā būs, kā sekot vai bērniņiem pietiek pieniņa, kā atslauk pieniņu (ja mazuļi neņem krūti vai ja nepieciešams piebarot)
- un dvīņu barošana tandēmā
Lasiet, jautājiet, meklējiet atbalsta personas. Veiksmi jums!
|
uz augšu |
|